ANRESTO te Lommel, dat geleid wordt door Dhr. Jaak Vanderhoydonks , telt een 15-tal medewerkers die allen, elk vanuit hun specialisatie, eenzelfde passie voor authenticiteit en kwaliteit delen.20km onder Eindhoven in het Belgische Lommel (Leuken nr. 14) bent u welkom voor uw keuze uit duizenden antiquiteiten, van meubels, schilderijen, beelden, tapijten, boeken, kroonluchters, kasten en kandelaars tot architecturaal antiek

Het Lommelse bedrijf realiseert exclusieve privé-projecten van klein tot groot en prestigieuze publieke projecten in binnen- en buitenland.

Antiek Anresto
Leuken 14
3920 Lommel BE
tel. +32 11 665535
fax +32 11 665533
E-mail


Jaak Vanderhoydonks is van opleiding ebenist/sculpteur en antiquair/expert. Hij zette als achttienjarige zijn eerste stappen in het restauratieberoep in het kielzog van zijn vader, die als ondernemer het Openluchtmuseum van Bokrijk bouwde. De ver doorgedreven zin voor perfectie en stijlgetrouwheid, gekoppeld aan een grote liefde voor historische bouwmaterialen, is hem altijd bijgebleven.
De voorbije jaren realiseerde het Lommelse bedrijf een aantal prestigieuze publieke projecten in binnen- en buitenland, waaronder het stadhuis en het Vredegerecht van Zoutleeuw, maar de voorkeur gaat toch uit naar exclusieve privé-realisaties van klein tot groot.

Dhr. Vanderhoydonks is immers naast restaurateur ook een begenadigd antiquair (gespecialiseerd in 16e tot 19e-eeuws meubilair), een inrichter van antieke interieurs en een "Bouwantiquair: of handelaar in antieke bouwmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit: serres, orangeries, 17de-eeuwse planken vloeren en parketten in een tiental types (point de Hongrie, Versailles, strokenparket,...), antieke binnen en buitendeuren op maat, open haarden, trappen, antieke keukens, oude balken, plafonds, antiek hang en sluitwerk, antieke tuidecoratie, enz.
antiekAnresto antiek